Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fosta soție a lui Tăriceanu, audiată în dosarul Truică

ro

14 Dec, 2015 12:53 2032 Marime text
”Dosarul Truică” începe să devină un dosar… cu ștaif. Tot mai multe persoane publice apar ca fiind, într-un fel sau altul, implicate în acest dosar. Numai dacă spunem Prințul Paul, patronal ziarului Evenimentul zilei, sau Remus Truică ne dăm seama ce nume dau greutate acestui dosar.

Astăzi a apărut un nou nume în acest dosar. Este vorba despre fosta soție a lui Călin Popescu Tăriceanu, Ioana Dinu, care va fi audiată de către procurorii DNA. Ioana a fost chemată să dea declarații în fața oamenilor legii după ce a apărut în dosarul retrocedărilor lui Truică. În acest dosar, autointitulatul prinț Paul de România nu are voie să ia absolut deloc legătura cu fosta doamnă Tăriceanu.

Potrivit procurorilor anticorupție, fosta soție a actualului șef al Senatului a perfectat mai multe acorduri imobiliare, dar și mai multe tranzacții suspecte și credite cu acte false. Este al treilea nume din acest dosar legat de Tăriceanu după ce doi foști colaboratori de-ai șefului Senatului au fost reținuți în primă instanță.



sursa foto: evz.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii