Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Final în Dosarul Băneasa. Prințul Paul a fost dar în urmărire. Se pare că a fugit în Portugalia

ro

18 Dec, 2020 00:34 2446 Marime text
 
  • Condamnat în Dosarul Băneasa, Prințul Paul nu a fost găsit acasă de polițiști, și se pare că acesta a fugit în Portugalia.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dat ieri verdictul final în dosarul Ferma Băneasa: omul de afaceri Remus Truică a fost condamnat la şapte ani de închisoare, iar Prinţul Paul a primit trei ani şi patru luni.

Poliția Capitalei a dat un comunicat după ce Prințul Paul, condamnat în Dosarul Băneasa, nu a fost găsit acasă.

„Cu privire la persoana condamnată la pedeapsa cu închisoarea, având în vedere că nu a fost găsită la domiciliu, se demarează procedura punerii în urmărire. Se demarează activitatea de obținere a mandatului european de arestare și implicit a urmăririi internaționale” a anunţat Poliţia Capitalei.

Totodată Paul a fost dat în urmărire, o fotografie de-a sa cu principalele date fiind postate pe pagina de internet a Poliției Române la persoane urmărite sub numele de Al României Paul Philippe.

Potrivit sursei menționate pe numele său a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea după ce „la data de 17.12.2020 Curtea de Apel Brasov a emis mandatul de executare a pedepsei inchisorii nr. 42 din 17.12.2020 impotriva numitului AL ROMANIEI PAUL-PHILIPPE, condamnat la 3 ani si 4 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de cumparare de influenta si complicitate la infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor publice”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii