Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curtea de Apel a decis Prinţul Paul şi Remus Truică - în arest la domiciliu

ro

02 Feb, 2016 15:27 2473 Marime text
Magistrații de la Curtea de Apel Brașov au decis, astăzi ca prinţul Paul, omul de afaceri Remus Truică şi avocatul Robert Roşu să rămână în arest la domiciliu. Magistraţii au prelungit practic cu încă 30 de zile măsura preventivă faţă de aceştia.

Cei trei au venit la Curtea de Apel Braşov în jurul orei 14.00. La ieşirea din sala de judecată, întrebat cum se simte în arest la domiciliu, prinţul Paul a răspuns: "Foarte bine, pentru că avem un prinţ mic şi frumos, Carol Ferdinand". Prinţul, Truică şi Roşu au fost şi ieri la Curtea de Apel Braşov, unde au fost audiaţi circa patru ore.
 
Remus Truică este acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de influenţă, spălare a banilor, complicitate la abuz în serviciu şi dare de mită, prinţul Paul este cercetat de cumpărare de influenţă, spălarea banilor şi complicitate la abuz în serviciu, iar fostul jurnalist Dan Andronic, de constituirea unui grup infracţional organizat, în forma aderării, şi complicitate la trafic de influenţă.
 
Totodată, avocatul Robert Roşu este cercetat pentru constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de influenţă, complicitate la spălarea banilor şi la abuz în serviciu, Marius Marcovici, de constituirea unui grup infracţional organizat, complicitate la trafic de influenţă şi spălarea banilor, iar Claudiu Mateescu, de constituirea unui grup infracţional organizat, în forma aderării, şi complicitate la trafic de influenţă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii