Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magistrații au respins cererea DNA. Remus Truică rămâne în arest la domiciliu

ro

05 Mar, 2016 14:24 2059 Marime text
 
Magistrații Curții de Apel Brașov au respins, astăzi, propunerea de înlocuire a măsurii arestului la domiciliu cu măsura arestării preventive, cerută joi de procurorii DNA pentru Remus Truică.
 
Însă aceștia au admis propunerea de prelungire a arestului la domiciliu cu încă 30 de zile pentru cei trei inculpați, Remus Truică, Prințul Paul și avocatul Robert Roșu, cercetați în dosarul Ferma Băneasa, a precizat purtătorul de cuvânt al Curții de Apel Brașov, judecătorul Răzvan Dicu, notează agerpres.ro.
 
„Mai stăm încă 30 de zile acasă. Aș fi vrut să fiu liber”, a declarat, la ieșirea din sediul Curții de Apel, Remus Truică, conform aceleiași surse.
 
Avocatul Prințului Paul a declarat că acesta a făcut contestație la măsura preventivă de prelungire cu încă 30 de zile a arestului la domiciliu.
 
Vă reamintim, că Remus Truică este cercetat în dosarul în care este acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat în vederea obţinerii unor decizii de retrocedare ilegale pentru imobile din judeţul Ilfov, printre care şi Ferma Băneasa. Prejudiciul estimat în dosar este de peste 135 de milioane de euro. De asemenea, Prinţul Paul, beneficiar al acestor retrocedări, este cercetat în arest la domiciliu alături de avocatul Robert Roşu, iar Dan Andronic, Claudiu Mateescu şi Marius Marcovici sunt cercetaţi sub control judiciar.

Citește și: Procurorii DNA cer arestarea lui Remus Truică

Sursa foto: rnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii