Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:23 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Europarlamentarul PNL Ramona Mănescu va fi prezent mâine în mai multe localități din Constanța

ro

22 May, 2014 16:17 2046 Marime text
Europarlamentarul PNL Ramona Mănescu se va afla din nou, la sfârșitul acestei săptămâni, în campanie electorală în județul Constanța, se arată într-un comunicat de presă.

Eurodeputatul liberal va efectua mâine, 23 mai, mai multe vizite în județ, unde se va întâlni cu alegătorii.

Prima oprire va avea loc în municipiul Medgidia, la ora 11.00, unde Ramona Mănescu se va deplasa pe străzile din localitate pentru a sta de vorbă cu cetățenii, urmând ca de la ora 13.30, să se întâlnească cu oamenii din orașul Hârșova.

După-amiază, europarlamentarul PNL se va deplasa în municipiul Mangalia, unde va efectua o vizită la Fabrica de confecții textile Lumotex, iar de la ora 16.00 va fi prezentă la Casa de Cultură din Mangalia pentru a se întâlni cu aproximativ 400 de membri liberali din localitate.

Începând cu ora 19.00, Ramona Mănescu va fi alături de alegătorii din Năvodari. Europarlamentarul liberal va fi însoțit în vizita prin județ de președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, de vicepreședintele PNL, senatorul Puiu Hașotti, dar și de deputații Mihai Lupu și Victor Manea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii