Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:02 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ramona Mănescu l-a pus la punct pe Dan Șova. Vezi în ce problemă

ro

23 May, 2014 22:06 2413 Marime text
Dan Şova, ministrul Transporturilor, a vizitat duminica trecută Autostrada Vestului, declarându-se nemulţumit și luând la rost responsabili de şantiere. A dat dispoziţii, a ameninţat cu măsuri şi chiar a promis finanţări, scrie stiripesurse.ro.

Ministrul a uitat că autostrăzile (CNADNR) nu sunt gestionate de ministerul pe care îl conduce, ci de Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură („Marile Proiecte”). Departament pe care Şova l-a condus pe vremea USL, din postura de ministru delegat și care acum se află în subordinea Secretariatului General al Guvernului.

Europarlamentarul constănțean Ramonei Mănescu, fost ministru al Transporturilor, l-a taxat pe Şova acuzând că atitudinea din prezent a ministrului izvorăşte dintr-un simţ al vinovăţiei.

„Probabil că se simte responsabil de ce a făcut când avea legătură cu CNADNR şi când nu făcea nimic ca să se realizeze proiectele. Probabil în sensul acesta e nemulţumit. Sper. Îşi face autocritica”, a declarat Ramona Mănescu, citată de stiripesurse.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii