Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ramona Mănescu îi solicită lui Mazăre să spună cum a folosit banii din dividendele de la port

ro

20 May, 2014 21:29 2320 Marime text
Ramona Mănescu a vorbit la Realitatea Tv despre întâlnirea de luni dintre Radu Mazăre și sindicaliștii din Portul Constanța, soldată fără niciun rezultat.

Europarlamentarul PNL a precizat că primarul Constanței, Radu Mazăre, este dator să le explice oamenilor cum a folosit banii din dividente.

„De când eram la minister am spus că nu sunt de acord să dăm mai mult Consiliului Local, mai multe acţiuni. 20% sunt arhisuficente. S-a supărat toată lumea la momentul respectiv. Mie mi se pare suficient. Dacă mă întrebaţi pe mine, nici atât nu ar fi trebuit să aibă Consiliul Local. Şi vă spun şi de ce. Nu pentru că am ceva cu Consiliul Local Constanţa, ci pentru că, din 2008 de când a preluat 20% din acţiuni, a primit dividende, an de an, dar nicio clipă, în toată această perioadă, nu a participat la investiţiile din port. Ori obligaţia unui acţionar e aceea de a participa la investiţii. Din acest punct de vedere, am spus că mi se pare suficient, ţinând cont de faptul că oamenii aceştia doar iau şi nu dau nimic. Nu cred că s-a resimţit acest avantaj financiar în viaţa constănţenilor", a mai spus fostul ministru al Transporturilor, citat de Realitatea Tv.

Sursă foto: epochtimes-romania.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii