Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Am reuşit să le ţin piept lui Ponta şi Mazăre“ Europarlamentarul Ramona Mănescu revine în PNL Constanţa

ro

07 Mar, 2015 00:00 2213 Marime text
Deputatul Gheorghe Dragomir, co-preşedintele PNL Constanţa, a anunţat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că europarlamentarul Ramona Mănescu se va înscrie în PNL Constanţa. Va fi vorba, de fapt, despre o revenire a acesteia în organizaţia-mamă, căci PNL Constanţa este filiala în cadrul căreia, în 1990, atunci când avea doar 18 ani, Mănescu şi-a formulat adeziunea de membru. Dragomir a menţionat că, din moment ce Ramona Mănescu este europarlamentar pe această euroregiune, este firesc ca ea să redevină membru al PNL Constanţa.

Întrebat dacă numele Ramonei Mănescu va fi vehiculat în contextul proximelor alegeri locale, deputatul Dragomir a mărturisit, în primă instanţă, că „totul este posibil“. Cu toate acestea, co-preşedintele PNL Constanţa a avut grijă să contrazică această ipoteză.

Numele Ramonei Mănescu va fi totuşi inclus - dacă aceasta va fi de acord - într-un sondaj de opinie pe care PNL îl va derula la finalul acestei primăveri pentru a lua pulsul constănţenilor cu privire la candidatul ideal al partidului la Primăria Constanţa.

Liberala Ramona Mănescu nu a fost de acord, în perioada în care a fost Ministrul Transporturilor, ca administraţia Mazăre să preia un nou pachet de acţiuni de la Portul Constanţa. Prezentă la Constanţa, în campania pentru alegerile europarlamentare, liberala a declarat: „Am reuşit să le ţin piept lui Ponta şi Mazăre şi nu le-am dat Portul Constanţa.“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii