Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două eleve de la Liceul Ovdius au impresionat jurului Olimpiadei Internaţionale a Proiectelor de Mediu

ro

23 May, 2013 13:21 1050 Marime text
În perioada 17-20 mai 2013, a avut loc la Istanbul a XXI-a ediție a Olimpiadei Internaționale de Proiecte de Mediu. La acest concurs au participat din Romania elevele Sibel Ali și Cerasela Ciuca, cls a XI-a la Liceul Teoretic "Ovidius" Constanța cu proiectul "Valurile – o sursă de energie neconvențională", proiect coordonat de prof. Carmen Bucovală.

Juriul apreciat în mod deosebit modul în care cele două eleve au realizat și prezentat proiectul, subliniind actualitatea temei abordate și le-a recompensat cu o medalie de argint.

La concurs au participat aproape 120 de proiecte din 45 de tari, realizate de elevi cu vârste cuprinse între 13 si 18 ani.
Liceul Teoretic Ovidius participă la aceasta olimpiadă internațională din 2001, obținând în total 10 medalii de argint si 3 de bronz.

Porf. Carmen Bucovală ne-a declarat "ne bucuram că și în acest an juriul a recunoscut valoarea demersului de cercetare desfășurat de noi și că am reușit să mai obținem o medalie în palmaresul liceului"

Cerasela Ciuca ne-a declarat "Faptul că am participat la INEPO a fost o experiența extraordinară pentru mine și mă bucur că am putut să îmi reprezint țara și liceul în cadrul acestei olimpiade internaționale."

Sibel Ali a declarat: "Faptul că am participat la INEPO m-a ajutat să cunosc culturi diferite și să îmi reprezint țara cu mândrie, ceea ce îmi oferă o satisfacție enormă."
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii