Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa Minor, arestat preventiv după ce a rănit un paznic în încercarea de a fura un ghiveci cu flori

ro

17 Jan, 2019 13:50 2580 Marime text

Un minor a fost arestat preventiv după ce a furat un ghiveci de flori. Un agent de pază care a văzut totul a fost rănit în altercaţie.

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa au identificat, la data de 16.01.2019, un minor de 17 ani, bănuit pentru comiterea unei infracţiuni de tâlhărie calificată din luna noiembrie a anului 2018.
 
În fapt, la data de 13.11.2018, pe timpul nopţii, un tânăr de 18 ani, în timp ce se afla ca şi paznic la o florărie de pe strada Mircea cel Bătrân, a observat cum o persoană necunoscută i-a sustras un ghiveci cu flori. Individul respectiv, fiind surprins de partea vătămată, pentru a-şi asigura scăparea, l-a lovit cu un obiect înţepător, după care a fugit. Agentul de pază a necesitat îngrijiri medicale pentru o perioadă de 12-14 zile, având o leziune traumatică la nivelul braţului.
 
În continuare, desfăşurând activităţi de cercetare, poliţiştii constănţeni l-au identificat pe autor ca fiind un minor de 17 ani, din municipiul Constanţa.
 
Acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi prezentat instanţei de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Cercetările continuă de lucrătorii B.I.C. pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii