Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții în județele Constanța și Prahova la persoane bănuite de tâlhărie

ro

23 Jan, 2024 14:25 771 Marime text
La data de 22 ianuarie a.c., polițiștii Biroului pentru Combaterea Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului Ploiești au efectuat 11 percheziții domiciliare, în județele Prahova și Constanța, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată.
 
Potrivit IPJ Prahova, în fapt, la data de 13 octombrie 2023, un bărbat, de 38 de ani, s-ar fi întâlnit cu mai multe persoane, într-un apartament din municipiul Ploiești, cu scopul de a le vinde bijuterii.
 

„La momentul întâlnirii, bărbatul de 38 de ani ar fi fost agresat cu pumnii de către una dintre persoanele bănuite, ulterior, acesta părăsind imobilul. A fost alergat de către două dintre acestea, care aveau asupra lor un obiect tăietor-înțepător, bijuteriile în cauză fiind sustrase.
 
Prejudiciul cauzat în urma activității infracționale este de aproximativ 110.000 de euro.
 
În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate telefoane mobile, documente, dar și alte mijloace materiale de probă.
 
Astfel, la sediul Poliției au fost conduse 6 persoane, față de doi bărbați, cu vârste de 38, respectiv 40 de ani, din comuna Podenii Noi, respectiv din municipiul Ploiești, fiind luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați unității de parchet competente, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Prahova.

 
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.
 
Activitatea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova și Grupării de Jandarmi Mobile Matei Basarab Ploiești.

Citește și: 

Suspecți de trafic de droguri reținuți la Constanța! Unul dintre aceștia a început activitatea infracțională în prima zi după ce a fost eliberat din închisoare (GALERIE FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii