Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat tâlhărit de un tânăr pentru bani și telefon mobil, în comuna Ion Corvin, județul Constanța

ro

29 Jan, 2024 20:07 838 Marime text

Sursa foto: IPJ Constanța


 
  • La data de 29 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Băneasa, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr, de 18 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, anunță IPJ Constanța.
 
Potrivit sursei citate, la data de 24 ianuarie a.c., acesta ar fi deposedat prin violență  un bărbat, de 49 de ani, de un telefon mobil și o sumă de bani, în comuna Ion Corvin.
 

„Tânărul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean ConstanțaLa data de 29 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Băneasa, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr, de 18 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

 
La data de 24 ianuarie a.c., acesta ar fi deposedat prin violență persoana vătămată, un bărbat, de 49 de ani, de un telefon mobil și o sumă de bani, în comuna Ion Corvin.
 
Tânărul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 

„La data de 30 ianuarie a.c., acesta va  fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere legală.”, transmit polițiștii.

 
În aceeași zi, acesta va  fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere legală.
 
 
Citește și
Scandal și violențe într-un local din Mihai Viteazu, județul Constanța 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii