Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeie de 73 de ani atacată în curtea casei de doi copii! Victima a ajuns la spital

ro

27 Jan, 2024 20:23 1109 Marime text
Sursa foto: IPJ BrăilaÎn noaptea de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 00:00, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Brăila au fost sesizați  de către o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost  lovită de persoane necunoscute. 

Potrivit IPJ Brăila, din primele cercetări s-a stabilit faptul că femeia ar fi observat în curtea locuinței sale două persoane necunoscute, iar la vederea acesteia, cei doi ar fi lovit-o, după care au fugit.

Femeia, în vârstă de 73 de ani a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

„În urma activităților specifice efectuate, polițiștii au identificat persoanele în cauză, fiind vorba de doi tineri, de 13 și 15 ani, ambii din satul Corbu Nou.

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și luării măsurilor legale, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

În această după-amiază, polițiștii l-au reținut pe tânărul de 15 ani, din satul Corbu Nou“ - au mai precizta reprezentanții IPJ Brăila.


De asemenea, în această seară, instanța a dispus față de acesta măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Citește și: 

Victimă de 75 de ani! Cum au acționat agresorii în păgubirea bătrânei!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii