Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Femeie atacată și tâlhărită pe stradă de trei tineri! Doi dintre suspecți sunt minori

ro

29 Feb, 2024 14:26 1255 Marime text
La data de 28 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 21 de ani, și doi minori, de 16 ani, respectiv 17 ani.
 
Potrivit IPJ Constanța, aceștia sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.
 

„Astfel, la data de 20 februarie a.c., în jurul orei 16.00, pe strada I.L. Caragiale din municipiul Constanța ar fi deposedat-o prin violență pe persoana vătămată, respectiv o femeie, de 56 de ani, de o poșetă în care se aflau mai multe bunuri, printre care un telefon mobil, o brățară și documente personale.
 
Cei trei au fost reținuți, pentru 24 de ore, conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
Astăzi, vor fi prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.
 
Citește și: 

Două societăți care fac lucrări pe bulevardele Aurel Vlaicu și Mamaia din Constanța, sancționate de polițiști (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii