Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atac violent într-o societate comercială din Olt!

ro

21 Jan, 2024 12:11 763 Marime text

La data de 19 ianuarie a.c., polițiștii Poliției municipiului Caracal, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, au reținut 2 tineri cercetați pentru tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 19 ianuarie a.c., în jurul orei 05:10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, o persoană ar fi fost agresată fizic în incinta unei societăți comerciale, din municipiul Caracal și i-ar fi fost sustrasă o sumă de bani.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Caracal, care, din primele verificări, a stabilit faptul că două persoane mascate au pătruns în incinta unei societăți comerciale, din municipiul Caracal, unde au agresat fizic o tânără de 30 de ani, angajată a societății comerciale, și au sustras  8.700 de lei, transmite IPJ Olt. 

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind continuate cercetările în vederea identificării autorilor și dispunerii măsurilor legale.

În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat trei tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 22 de ani, din  comuna Fălcoiu, județul Olt, bănuiţi de comiterea faptei.

După administrarea probatoriului, la data de 19 ianuarie a.c., sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pe numele a doi tineri a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.
Cu privire la cel de-al treilea tânăr, polițiștii desfășoară activități specifice în vederea prinderii și tragerii la răspundere penală a acestuia, întrucât tânărul se sustrage de la urmărirea penală.

La data de 20 ianuarie a.c., cei doi tineri reținuți au fost prezentați Judecătoriei Caracal, care a admis propunerea parchetului și a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, față de aceștia, iar față de cel de-al treilea tânăr a emis mandat de arestare preventivă în lipsă.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de pocedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție, a mai punctat sursa citată. 




Citește și:

Știri ConstanțaBărbați reținuți pentru tâlhărie calificată în Constanța. Un copil a rămas fără telefonul mobil (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii