Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:16 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În București O femeie de 56 de ani, agresată și deposedată de geantă de un tânăr

ro

23 Jan, 2024 14:47 541 Marime text







 
  • La data de 21 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 6  Poliție au reținut tânăr, în vârstă de 26 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal de tâlhărie calificată, potrivit Poliției Capitalei.
 
Cercetările au fost declanșate la data de 13 ianuarie 2024, când polițiști din cadrul Secției 6 Poliție au fost sesizați, de către o femeie, în vârstă de 56 de ani, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 17.30, în timp ce se deplasa pe o stradă din Sectorul 2, o persoană ar fi agresat-o fizic, după care ar fi deposedat-o de geanta pe care o purta.
 
Astfel, din investigațiile efectuate, s-a stabilit că fapta ar fi fost comisă de către un tânăr, în vârstă de 26 de ani.
 

„La data de 21 ianuarie 2024, tânărul a fost depistat și condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, față de bănuit a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile”, susține sursa citată.

 
Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 6 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, transmit polițiștii.
 
 
 Citește și
Accident rutier produs între un autotren și un autobuz, în județul Timiș.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii