Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 30 mai 2013

ro

30 May, 2013 10:51 1646 Marime text
Familia anunţă decesul Elenei Bucăţică (82 ani), draga noastră soţie, mamă, bunică şi străbunică, la data de 27 mai 2013. Dumnezeu să o odihnească!

Fiicele Cătălina şi Virginia şi nepoţii anunţă trecerea în nefiinţă, la vârsta de 83 de ani, a celei care a fost Elena Bucăţică, domiciliată în SUA. Odihnească-se în pace!

Regretăm decesul celui care ne-a fost coleg de şcoală şi profesie, şef mecanic maritim, Toma Artiom, navigator cu caracter şi calităţi deosebite. Rugăm pe bunul Dumnezeu să-i vegheze somnul cel veşnic. Familiei îndoliate, sincere condoleanţe!

Cu adâncă durere în suflet, colegii din Primăria Municipiului Constanţa, Direcţia Tehnic Achiziţii, sunt alături de colega lor Elisabeta Udrea la trecerea în nefiinţă a fratelui ei, cel ce a fost Udrea Florea. Sincere condoleanţe familiei! Dumnezeu să-l odihnească!

E trist că trebuie să ne luăm rămas bun mult prea devreme de la fostul nostru coleg şi colaborator, ing. Eugen Schmoll, un om cu o personalitate deosebită, distins formator al multor generaţii de electricieni. Trimitem pe această cale sincere condoleanţe şi întreaga noastră compasiune familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească! Conducerea şi colegii Centralei Termoelectrice Palas Constanţa.

Lacrimi pentru cea care a fost Elena Popeanu, o prezenţă atât de vie, frumoasă, caldă, onestă, plină de înţelepciune şi dragoste, va rămâne veşnic în amintirea noastră ca cel mai pitoresc şi viguros tablou băcăoan. Condoleanţe lui Flori, Mircea şi nepoţilor. Dumnezeu să o odihnească! Lidia şi Stere Samara.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii