Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:56 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Tulcea, la Ziua Porților Deschise a Aeroportului Internațional ,,Delta Dunării" (FOTO)

ro

27 Apr, 2024 13:22 358 Marime text

 La data de 26 aprilie a.c. polițiștii tulceni au sprijinit evenimentul public organizat de Consiliul Județean Tulcea și au desfășurat activități la Aeroportul Internațional ,,Delta Dunării".

Evenimentul organizat a atras sute de vizitatori de toate vârstele, ce au avut ocazia să vadă dotarea Inspectoratului, transmite IPJ Tulcea. 

Polițiștii Serviciului Rutier au desfășurat activități preventive cu laboratorul mobil de educație rutieră și au prezentat modul de funcționare al aparatelor de detectare a vitezei cât și  trusele de testare a conducătorilor auto din dotarea Poliției Rutiere.

La această activitate au fost prezenți și polițiștii din cadrul Serviciului Criminalistic, ce au expus trusa pentru prelevarea urmelor digitale, unde copilașii și-au putut vedea propriile amprente pe hârtie, iar colegii noștri din cadrul Biroului Siguranță Școlară cât și cei din cadrul  Compartimentului Analiză și Prevenirea Criminalității au oferit informații despre comportamentul adecvat la școală și în societate, a mai punctat sursa citată. 


foto: IPJ Tulcea 


Citește și:

„Iepurașul pompier” la ConstanțaConcursuri, premii, super-eroi și multe surprize pentru cei mici (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii