Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adina Florea, propunerea pentru ocuparea funcției de procuror-șef al DNA, susţine astăzi interviul în faţa Secţiei pentru procurori a CSM

ro

27 Sep, 2018 07:33 1171 Marime text
Procurorul Adina Florea, propunerea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, pentru ocuparea funcţiei de procuror-şef al DNA, urmează să susţină astăzi interviul în faţa Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, informează Agerpres.ro

Adina Florea este procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, în prezent delegată la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.

Potrivit CSM, pe 2 octombrie, avizul consultativ cu privire la propunerea ei ar urma să fie transmis către Ministerul Justiţiei.

Propunerea ministrului Justiţiei va fi înaintată, conform legii, preşedintelui României în vederea numirii în funcţia de conducere.

Funcţia de procuror-şef al DNA a devenit vacantă după ce Laura Codruţa Kovesi a fost revocată printr-un decret emis pe 9 iulie de preşedintele Klaus Iohannis, care a pus în aplicare o decizie a Curţii Constituţionale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii