Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiuni desfăşurate de jandarmi cu ocazia Zilei Drapelului Naţional

ro

24 Jun, 2011 18:15 1104 Marime text
Pentru a marca ziua de 26 iunie, Ziua Drapelului Naţional, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa organizează o serie de activităţi.

Astfel, mâine, cu începere de la ora 18.45, preotul militar Laurenţiu Cristinel Oprea va participa la ceremonia militară de coborâre a Drapelului României de la Comandamentul Flotei şi la slujba de sfinţire a drapelului de la Catedrala Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel Constanţa. Duminică, cu începere de la ora 07.45, la reşedinţa Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, preotul va oficia slujba sfinţirii drapelului naţional care va fi urmată de ceremonia arborării drapelului naţional, în prezenţa personalului aflat la reşedinţă unităţii.

La ora 10.00, un pluton de onor format din 18 subofiţeri, un ofiţer şi garda port drapel vor fi prezenţi pe platoul din faţa Comandamentului Flotei, pentru a participa la manifestările organizate de autorităţi cu ocazia acestei sărbători. Formaţiunea de jandarmi va da onorul şi va participa apoi la defilarea gărzii de onoare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii