Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Persoanele cu dizabilităţi, ajutate de primărie

ro

23 Nov, 2013 14:50 1957 Marime text
Un bărbat din Mangalia a primit un cărucior cu rotile din partea municipalităţii, după ce s-a întâlnit pe stradă cu edilul urbei şi i-a cerut ajutorul. Bărbatul, care are un picior amputat nu credea că autorităţile locale îşi vor duce la îndeplinire promisiunea. Surpriza a fost mare, când omul s-a trezit cu primarul la uşă. Bărbatul a rămas fără picior în urma unei arterite netratate. Pensionat pe caz de boală, el merge în cârje de aproape zece ani şi un cărucior cu rotile îi este de mare ajutor. Edilul s-a întâlnit cu domnul Aurel, pe stradă, în timpul deplasărilor prin cartierele oraşului. Primarul Cristian Radu spune că, numai dacă se află în mijlocul oamenilor le poate afla problemele şi îi poate ajuta.
 
“Mergând pe stradă acum câteva zile, m-am întâlnit cu un domn cu un picior amputat și l-am întrebat dacă are nevoie de un cărucior. Dacă nu suntem pe stradă să vorbim cu oamenii, intervenția poate fi tardivă și nu ne dorim acest lucru”, a declarat Cristian Radu, primarul Mangaliei.
 
Recent, alte două cazuri au fost sprijinite de municipalitate. Într-unul dintre ele o  femeie din localitate a beneficiat de acelaşi ajutor, după ce fiica acesteia a cerut sprijinul primarului Mangaliei, printr-o corespondenţă purtată pe un site de socializare prezentând edilului situaţia delicată în care se află mama sa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii