Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:00 22 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri justiție Constanța Neptun Olimp SA cere în instanță anularea unui act emis de Primarul Municipiului Mangalia. CL Mangalia devine pârât în cauză!

ro

25 Apr, 2024 13:42 505 Marime text
  • Consiliul Local Mangalia a fost introdus în proces, în calitate de pârât, alături de Primarul Municipiului Mangalia.
Judecătorii Tribunalului Constanța au amânat ieri, 24 aprilie 2024, dosarul deschis de Neptun Olimp SA pentru anularea unui act emis de Primarul Municipiului Mangalia.
 
Magistrații au hotărât acordarea unui nou termen de judecată în toamnă, urmând ca, între timp, în cauză să fie introdus și Consiliul Local Mangalia, în calitate de pârât.
 
Cazul are indicativul 4012/118/2023, Neptun Olimp SA este reclamant, în timp ce Primarul Municipiului Mangalia este pârâtul.
 
În urma deciziei de ieri a Tribunalului, Consiliul Local Mangalia va fi, de asemenea, pârât în cauză.
 
Conform datelor noastre, la Tribunal, cazul se află în atenția completului prezidat de magistratul Ciprian Gabriel Butaru, de la Secția de Contencios administrativ și fiscal a instanței.
 
Obiectul dosarului este reprezentat de o cerere de anulare a unui act administrativ emis de primarul din Mangalia, în aprilie 2023.
 
Cazul a fost înregistrat pe rolul Secției de Contencios administrativ și fiscal a Tribunalului încă din luna iunie 2023, însă nu a fost soluționat în primă instanță până la acest moment.
 
Următoarea înfățișare a fost stabilită pentru data de 25 septembrie 2024, de la ora 9.00, după vacanța judecătorească.
 
Oricare va fi decizia pe care Tribunalul Constanța o va lua în cauză, ea va putea fi ulterior atacată de către părțile nemulțumite în recurs, la Curtea de Apel.
 
Despre Neptun Olimp SA
 
Potrivit termene.ro, Neptun Olimp SA a fost înfiițată în 1991, are sediul social în Neptun, pe strada Plopilor și se ocupă de hoteluri și alte facilități de cazare similare.
 
Compania are mai multe puncte de lucru în Neptun, Olimp și Mangalia.
 
Acționarul majoritar este Statul Român prin Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (52,2156%), urmat de Transilvania Investments Alliance SA (41,1848%), o listă de acționari persoane fizice (6,04%) și o listă de acționari persoane juridice (0,56%).
 
Administratori sunt Ionel Damian, Răzvan Cătălin Nicola, Ioan Șerban Tănase, Dragoș Călin, Olga Ciorchina și Horia Ovidiu Abrudan.
 
Neptun Olimp SA figurează ca acționar în Transfer Neptun SA, dar și Holiday Club Neptun SA.
 
În 2022, Neptun Olimp SA a declarat șapte angajați, profit peste 575.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 710.000 de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Justiție Constanța
Judecătorul Florin Cosmin Bobei, de la Judecătoria Medgidia, schimb de robe!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii