Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:08 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Primăria Mangalia împarte cozonaci de Paște! De unde îi cumpără și ce va scrie pe fiecare ambalaj (DOCUMENT)

ro

23 Apr, 2024 10:16 509 Marime text
  • „Fiecare cozonac va fi ambalat individual, personalizat cu următoarea inscripție: «Primăria Municipiului Mangalia vă urează PAȘTE FERICIT»“, potrivit documentelor întocmite de reprezentanții Primăriei Mangalia.
„Primăria Municipiului Mangalia vă urează PAȘTE FERICIT“, acesta este mesajul care se va afla pe ambalajul fiecăruia dintre cei 2.000 de cozonaci pe care primăria i-a contractat, cu peste 20.000 de euro, cu ocazia sărbătorilor pascale 2024.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că societatea care a semnat contractul cu Primăria Mangalia, prin cumpărare directă, pentru furnizarea cozonacilor este Teco-C.H. SRL, din Năvodari.
 
Valoarea contractului este de 100.000 de lei fără TVA, adică peste 20.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Furnizare cozonaci“, iar în descriere se precizează că este vorba despre „furnizare 2000 bucăți cozonac (proaspăt) însiropat cu nucă și stafide, acordate cu ocazia sărbătorilor pascale 2024“.
 
Conform documentelor din SEAP, fiecare cozonac trebuie să fie „bogat în umplutură, cu gust și aromă deosebite, însiropat, proaspăt“.
 
„Fiecare cozonac va fi ambalat individual, personalizat cu următoarea inscripție: «Primăria Municipiului Mangalia vă urează PAȘTE FERICIT»“, potrivit documentelor întocmite de reprezentanții Primăriei Mangalia.
 
Livrarea produselor se va face pe bază de comenzi ale autorității contractante în perioada 26 aprilie 2024 – 30 aprilie 2024.
 
Cozonacii trebuie să fie livrați la cele patru centre de distribuire situate în Mangalia, respectiv Centrul situat în Neptun, strada Plopilor, incinta cămin C10, Centrul situat pe strada Rozelor – incintă Club Pensionari, Centrul situat pe strada Matei Basarab – incintă Sala de Sport Școala Gimnazială Nr. 1 și Centrul situat pe strada Ștefan cel Mare – incintă Piața Sud.
 
Despre Teco-C.H. SRL
 
Potrivit termene.ro, Teco-C.H. SRL a fost înființată în 1994, are sediul social în Năvodari, pe strada Midiei și se ocupă de fabricarea pâinii, fabricarea prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie.
 
Firma are un punct de lucru în Năvodari și două în Constanța.
 
Asociații Teco-C.H. SRL figurează Ion Pacea (53%), Dorina Pacea (43%) și Constantin Pacea (4%), Ion Pacea fiind și administratorul societății.
 
Numele lui Constantin Pacea se leagă și de Sara Flowers & Art SRL Constanța.
 
Conform termene.ro, Teco-C.H. SRL figurează cu 35 de achiziții directe (Municipiul Mangalia și UM 01853 Capu Midia autorități contractante).
 
În 2022, Teco-C.H. SRL a declarat nouă angajați, profit peste 280.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 925.000 de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Primăria Mangalia cumpără cărucioare de cumpărături de 53.000 de euro! Pe partea frontală, va scrie cu alb „Primăria Municipiului Mangalia“ (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii