Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:43 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Nu are nicio legătură cu sportul de performanţă!“ Gică Hagi, împotriva înjumătăţirii punctelor obţinute în sezonul regulat

ro

09 Mar, 2020 00:00 3407 Marime text


Aflată în premieră în turneul play-out al Ligii 1, FC Viitorul a realizat prima victorie din această fază a campionatului, în etapa a doua, 3-2 în deplasare cu Academica Clinceni. Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, a subliniat că echipa sa a obţinut trei puncte importante, în urma unei victorii frumoase.
 
„Meci cu presiune, fiecare partidă e importantă. Nu există adversar mai slab şi întâlnire mai uşoară. Le-am spus asta jucătorilor de când suntem în play-out. Am început meciul bine. Când am fost noi şi am etalat ce antrenăm, am avut reuşite. Am controlat ritmul şi intensitatea jocului. După ce am marcat, am încercat să jucăm individual şi am pierdut foarte multe mingi. Adversarul a profitat de două situaţii şi a marcat, meciul devenind dificil pentru noi. Am făcut schimbările însă bine, iar echipa nu a cedat. A avut puterea să reacţioneze, ceea ce e îmbucurător. Jucătorii tineri au adus un plus echipei. Am câştigat trei puncte importante, a fost o victorie frumoasă, muncită. Îi felicit pe jucători, în special pe cei care au jucat pe posturi diferite. Boboc de pildă a evoluat (foarte bine) pe un post pe care, la echipa mare, nu mai jucase decât vreo 20 de minute anul trecut. Louis Munteanu a intrat bine şi ne-a salvat, a adus ce trebuie. Putea să şi marcheze. Ne-am văzut de joc şi am sperat până la sfârşit“, a spus Hagi.
 

„Nu poţi lua munca!“

 
Și cu ocazia acestei partide, „Regele“ s-a declarat împotriva înjumătăţirii punctelor cu care o echipă intrp în play-off şi play-out. „Nu e uşor în play-out, dar jucătorii sunt motivaţi. Însă, ce tot vorbim, ni s-au luat 20 de puncte. Muncite! Clubul plăteşte bonusuri, a plătit deplasări. Nu are nicio legătură cu sportul de performanţă! Nu are! Trebuie schimbată 100% această situaţie. Cum e posibil ca la unii să iei 20, iar la alţii 7 puncte? Doar din creion? Doar aşa, că doresc unii? Sunt cantonamente, şedinţe, prime, clubul investeşte. Îmi iei punctele şi mă trimiţi să o iau de la capăt! Și eu am alergat tot anul, am plătit. Nu se poate! Nu am nicio treabă cu play-off şi play-out, pot fi, dar să nu se ia punctele, să rămână, întrucât contează. Din prima zi, de când începi pregătirea, şi până în ultima zi, se munceşte. Nu poţi lua munca! Acest mod e total greşit. O spune un mare sportiv. Cei care am jucat la nivel foarte mare e imposibil să înţelegem“, a punctat Gică Hagi.
 
Sursa foto: FC Viitorul
 
Citeşte şi:
 
FC Viitorul, prima victorie în play-out. Meci cu cinci goluri şi cu răsturnări de scor!
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii