Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:19 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii din Constanța au parcurs o nouă etapă în concursul pentru conducerea parchetelor

ro

20 Sep, 2020 09:34 2121 Marime text
  • Rezultatele obținute de candidați la testarea psihologică pot fi contestate începând de mâine, 21 septembrie 2020.

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat, anonimizat, rezultatele obținute de procurorii înscriși la concursul pentru funcțiile de conducere ale parchetelor din țară.

Pentru Constanța, au fost puse la bătaie scaunele de procuror general al Constanței, dar și cele două funcții de procuror general adjunct.

Pentru cele trei posturi de conducere s-au înscris magistrații care asigură deja funcțiile. Astfel, magistratul Gigi Valentin Ștefan s-a înscris pentru postul de procuror general al Parchetului Curții de Apel Constanța, iar magistrații Silvia Beatrice Șișman și Mihaela Mergeane au optat pentru cele două funcții de adjunct.

Pentru Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța s-au înscris magistrații Gill Julien Grigore Iacobici, pentru prim-procuror, și Andra Georgiana Vasile, pentru prim-procuror adjunct.

La conducerea Parchetului Judecătoriei Constanța candidează Mihai Alexandru Stanciu, pentru prim-procuror, și Giorgiana Violeta Apostol, pentru adjunct.

Pentru prim-procuror al Parchetului Judecătoriei Mangalia s-a înscris magistratul Gabriela Rugea.

La Tulcea, pentru funcția de prim-procuror al Parchetului Tribunalului s-au înscris magistrații Marina Coca Crețu și Valentina Laura Grădină. Pentru adjunct concurează magistratul Ana Maria Casian Mauna.

Pentru Parchetul Judecătoriei Tulcea s-au înscris Dan Stepanencu, pentru funcția de prim-procuror, și Ionuț Doru Blejușcă, pentru adjunct.

Rezultatele obținute de candidați la testarea psihologică pot fi contestate începând de mâine, 21 septembrie 2020.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii