Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:32 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ei sunt magistrații care vor să ocupe funcția de procuror general al Dobrogei (FOTO+DOCUMENT)

ro

05 Sep, 2023 17:09 2997 Marime text

Magistrații Laurențiu Bratosin, Gill Julien Grigore Iacobici și Mihaela Elena Mergeane, aceștia sunt cei trei procurori ai Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța ale căror candidaturi au fost admise în concursul pentru funcția de procuror general al Dobrogei.

Magistratul Laurențiu Bratosin 

Magistratul Mihaela Elena Mergeane este procurorul general adjunct al PCA Constanța, magistratul Laurențiu Bratosin este fost șef al DIICOT Constanța, în prezent procuror PCA Constanța desemnat de Consiliul Superior al Magistraturii să se ocupe de dosarele care vizează infracțiuni comise de magistrați, iar procurorul Gill Julien Grigore Iacobici este fost procuror DIICOT Constanța, fost șef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în prezent procuror PCA Constanța.

Magistratul Gill Julien Grigore Iacobici
 
Magistratul Gigi Valentin Ștefan, actualul procuror general al Dobrogei, nu s-a mai înscris în concurs, acesta fiind deja la al doilea mandat de conducere a PCA Constanța.
 
Mandatul său se încheie la începutul anului 2024.
 
Consiliul Superior al Magistraturii a publicat Tabelul candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la examenul pentru ocuparea funcțiilor de conducere din parchete.
 
Totodată, pentru funcția de procuror șef al Parchetului Judecătoriei Constanța s-a înscris magistratul Mihai Alexandru Stanciu, actualul procuror-șef.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat Tabelul candidațiilor care îndeplinesc condițiile de participare în concurs.
 
Potrivit Calendarului de desfășurare a examenului, proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere poate fi depus până pe 12 septembrie 2023, iar testarea psihologică va avea loc în perioada 30 septembrie – 12 octombrie 2023.
 
În intervalul 3 octombrie – 15 octombrie 2023 va avea loc susținerea proiectului, iar testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane va fi pe 5 noiembrie 2023.
 
Rezultatele finale vor fi afișate la sfârșitul lunii noiembrie 2023.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Știri justiție Constanța
Cine conduce parchetele din Constanța și Dobrogea? Lista completă a procurorilor delegați sau detașați pe funcțiile de conducere

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii