Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:32 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial Mihaela Elena Mergeane, numită procuror general al Dobrogei, de la 1 ianuarie 2024

ro

29 Nov, 2023 09:22 1762 Marime text


Mihaela Elena Mergeane, procurorul general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, a fost numită oficial procuror general al Dobrogei, începând cu data de 1 ianuarie 2024.
 
La momentul respectiv, se va încheia mandatul actualului procuror general al PCA Constanța, magistratul Gigi Valentin Ștefan.
 
Consiliul Superior al Magistraturii a validat, în ședința Secției pentru Procurori de ieri, 28 noiembrie 2023, rezultatele concursului pentru ocuparea funcțiilor de conducere vacante din parchetele din țară.
 
Astfel, cu unanimitate, Secţia a hotărât numirea în funcţiile de conducere pentru care au candidat a procurorilor care au obţinut rezultatul cel mai bun la concursul sau examenul desfăşurat în perioada 1 august – 22 noiembrie 2023, începând cu data de 1 ianuarie 2024.
 
Așa cum arătam în edițiile anterioare, magistratul Mihaela Elena Mergeane a fost notată în cadrul concursului cu 9,46 la proiectul managerial, 9,80 la testarea scrisă (a doua medie pe țară) și 9,63 media finală.
 
Mandatul său ca procuror general al Parchetului Curții de Apel Constanța, ce are în subordine toate unitățile de anchetă din județele Constanța și Tulcea, va începe în ianuarie 2024.
 
Cu aceeași dată, respectiv 1 ianuarie 2024, va înceta mandatul magistratului Mihaela Elena Mergeane ca procuror general adjunct al PCA Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ce avere are magistratul Mihaela Elena Mergeane, procuror general adjunct al Dobrogei, viitor procuror general (DOCUMENTE)
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii