Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:59 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De mâine, 10 ianuarie Procurorul Gigi Valentin Ștefan revine în conducerea Parchetului Curții de Apel Constanța!

ro

09 Jan, 2024 14:50 2179 Marime text


Procurorul Gigi Valentin Ștefan, fostul procuror general al Dobrogei, revine de mâine, 10 ianuarie 2024, în conducerea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța!
 
Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis astăzi, 9 ianuarie 2024, cu o majoritate de patru voturi DA și unul NU, delegarea magistratului Gigi Valentin Ștefan în funcția de procuror general adjunct al Parchetului Curții de Apel Constanța.
 
Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța are în subordine toate unitățile de parchet din Constanța și Tulcea.
 
Amintim, la începutul acestui an a expirat mandatul magistratului Gigi Valentin Ștefan în funcția de procuror general al PCA Constanța, intrând în vigoare cel al procurorului general adjunct Mihaela Elena Mergeane, care a câștigat prin concurs funcția de procuror general.
 
Astfel, ambele funcții de procuror general adjunct al PCA Constanța au devenit vacante, primul fiind vacant după pensionarea adjunctului Beatrice Silvia Șișman.
 
Acum, Secția pentru Procurori a CSM a decis delegarea magistratului Gigi Valentin Ștefan pe un post de procuror general adjunct al PCA, începând cu data de 10 ianuarie 2024, până la ocuparea funcției prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
 
Prin decizia de azi a CSM, procurorul constănțean revine practic în conducerea PCA Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Oficial, din prima zi a anului
Magistratul Mihaela Elena Mergeane este noul procuror general al Dobrogei (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii