Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:35 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Postul de procuror general al Dobrogei, ocupat de Gigi Valentin Ștefan, scos la concurs de către Consiliul Superior al Magistraturii (DOCUMENT)

ro

01 Aug, 2023 15:19 3776 Marime text
Procurorul Gigi Valentin Ștefan
  • Gigi Valentin Ștefan este procurorul general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.
  • Mandatul său va expira pe 1 ianuarie 2024.
  • În Secțiunea Document poate fi consultată lista posturilor scoase la concurs de către Consiliul Superior al Magistraturii.
Funcția de procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, ce are în subordine toate unitățile de anchetă din Constanța și Tulcea, a fost scoasă oficial la concurs de către Consiliul Superior al Magistraturii.
 
În prezent, postul este deținut de magistratul Gigi Valentin Ștefan, procurorul general al Dobrogei, urmând ca funcția să devină vacantă începând cu data de 1 ianuarie 2024.
 
Funcția a fost acum scoasă la concurs, alături de mai multe funcții de procuror general al PCA din țară, dar și de prim-procuror al parchetelor de pe lângă tribunale sau judecătorii.
 
La nivelul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, alături de postul de procuror general al PCA, au mai fost scoase la concurs funcțiile de prim-procuror pentru Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, Parchetul Judecătoriei Hârșova, Parchetul Judecătoriei Mangalia, Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea, Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea, Parchetul Judecătoriei Babadag și Parchetul Judecătoriei Măcin.
 
Cererile de înscriere la concurs pot fi depuse până pe 22 august 2023, iar listele candidaților vor fi afișate pe 5 septembrie 2023.
 
Proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere poate fi depus până pe 12 septembrie 2023, iar testarea psihologică va avea loc în perioada 30 septembrie – 12 octombrie 2023.
 
În intervalul 3 octombrie – 15 octombrie 2023 va avea loc susținerea proiectului, iar testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane va fi pe 5 noiembrie 2023.
 
Afișarea rezultatelor va fi pe 22 noiembrie 2023.
 
În Secțiunea Document poate fi consultată lista posturilor scoase la concurs de către Consiliul Superior al Magistraturii.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
CSM aprobă demisia unui șef din Parchetul Curții de Apel Constanța. A delegat alt magistrat pe funcție
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii