Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:57 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania Națională de Investiții a dat în judecată firma care a îngropat mai multe proiecte ale administraţiei Făgădău

ro

22 Jul, 2020 00:00 2733 Marime text
  • Compania Națională de Investiții a înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța, dosarul 4047/118/2020, având ca obiect “alte cereri”, în materie de litigii cu profesioniștii
  • Pârât în dosar este SC Euromateria SRL
  • Administratorul Euromateria SRL, Răzvan Mihai Gheorghe a precizat că procesul vizează o lucrăre derulată de firma sa în orașul Voluntari, la sala de sport multifuncțională
 
Compania Național de Investiții a înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța, dosarul 4047/118/2020, având ca obiect “alte cereri”, în materie de litigii cu profesioniștii.
Pârât în dosar este SC Euromateria SRL, cu sediul ales la cabinet avocat Adreiana Cornelia. Dosarul nu a primit deocamdată niciun termen de judecată.
Euromateria a derulat mai multe proiecte în municipiul și județul Constanța finanțate prin Compania Națională de Investiții din care amintim: “Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții: “Construire Complex Sportiv Sf.Nicolae, comuna Cumpăna, jud.Constanța” sau “Sala Polivalentă - 5.000 de locuri, municipiul Constanța”. Construcţia sălii va fi realizată de asocierea SC Euromateria SRL, SC Aduro Impex SRL, Conpat SCARL - Delta CON SRL, Research Consorzio Stabile SC ARL. Valoarea contractului de finanţare este de 67.913.330,34 de lei (cu TVA, cote şi taxe incluse), iar durata lucrărilor de proiectare şi execuţie va fi de 27 de luni (din care 3 luni pentru proiectare). 
 

Despre Euromateria SRL 

 
Iniţial, în 2009, Răzvan Mihai Gheorghe şi Rico SRL - administrată de Marcel Cornel Gheorghe - au fondat SC Euro Materia SRL, cu sediul în municipiul Constanţa. Firma avea ca obiect de activitate comerţ cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare.
 
Potrivit datelor oficiale, Răzvan Mihai Gheorghe avea o cotă de participare la beneficii/pierderi de 40%. Asta în timp ce SC Rico SRL avea o cotă de participare la beneficii/pierderi de 60%. În prezent, conform Registrului Comerţului, Euro Materia SRL este radiată. În luna februarie 2015, Răzvan Mihai Gheorghe (asociat unic) pune bazele SC Euromateria SRL, cu sediul social în Bucureşti, Sector 3. SC Euromateria SRL are ca obiect de activitate „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“.
Numele lui Răzvan Mihai Gheorghe este legat, potrivit Registrului Comerţului, de mai multe societăţi comerciale, în funcţiune fiind Euromateria SRL şi Wiga Teal SRL. Euromateria SRL a contestat în mai multe rânduri licitaţia pentru reabilitarea Cazinoului. De asemenea, firma  a contestat mai multe lucrări de anvergură derulate de adminstrația condusă de Decebal Făgădău, în municipiul Constanţa, printre care şi Parcul Arheologic, un proiect de reabilitare pe fonduri europene care a pierdut finanţarea din cauza numeroaselor contestaţii.
Administratorul Euromateria SRL, Răzvan Mihai Gheorghe ne –a precizat că procesul vizează un proces constatator în cadrul unei lucrări derulate de firma sa în orașul Voluntari, la sala de sport multifuncțională.

Citeşte şi:

O firmă care a îngropat mai multe proiecte ale administraţiei Făgădău a reuşit să pună mâna pe contract Detalii despre Sala Polivalentă pe care o va avea municipiul Constanţa!

A fost eliberat certificatul de urbanism pentru demolarea construcţiilor de pe amplasamentul viitoarei Săli Polivalente din Constanţa

Compania Naţională de Investiţii a atribuit contractul de dirigenţie de şantier pentru Sala de Sport Polivalentă din Constanţa

Încep lucrările la Sala Polivalentă din municipiul Constanţa!

Sala Polivalentă din Constanţa va fi construită de firma care a blocat licitaţiile pentru Cazino şi Parcul Arheologic (galerie foto)
 
Lucrări de demolare pe locul viitoarei Săli Polivalente din zona Badea Cârţan
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii