Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sala Polivalentă din Constanța va fi construită de firma care a blocat licitațiile pentru Cazino și Parcul Arheologic (galerie foto)

ro

17 Dec, 2018 21:19 3480 Marime text
Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău a postat pe Facebook un mesaj în care susține că proiectul Sălii Polivalente a intrat în linie dreaptă. 

”Astăzi a fost semnat contractul pentru construcția celei mai moderne baze sportive din Constanța, contract încheiat între Compania Națională de Investiții și câștigătorul licitației (mult contestate). 
Vom duce performanța la un alt nivel cu o sală modernă, o sală demnă de sportivii noștri, de rezultatele obținute de aceștia și, mai ales, de municipiul nostru. 
Sala de sport va avea terenuri de baschet, de volei și de handbal, pe trei niveluri, cu un total de 18.500 de mp, cinci mii de locuri, magazine sportive, dotări moderne, peste 700 de locuri de parcare și multe spații verzi. 
Lucrările vor fi gata în maximum trei ani de zile.
Va urma." - se arată în mesajul postat de primarul Decebal Făgădău. 

Compania Națională de Investiții (instituţie aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale și Administraţiei Publice) a anunțat astăzi că a semnat, în data de 17 decembrie 2018, contractul privind proiectarea și execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiții “Sală Sport Polivalentă – 5000 locuri, municipiul Constanța, județul Constanța” din Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 254, zona Badea Cârțan, cu Asocierea S.C. EUROMATERIA S.R.L, S.C. ADURO IMPEX S.R.L, CONPAT SCARL – DELTA CON S.R.L, RESEARCH CONSORZIO STABILE S.C. ARL.

Potrivit unui comunicat transmis de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administraţiei Publice, valoarea contractului de finanţare este de 67.913.330,34 lei (cu TVA, cote și taxe incluse), iar durata lucrărilor de proiectare și execuție va fi de 27 de luni (din care 3 luni pentru proiectare).
 
Sala de sport propusă ocupă la sol cca. 9.820 mp, fiind desfășurată pe 3 niveluri cu un total de 18.500 mp, având o capacitate de 5.000 de locuri. 

Reamintim că, Euromateria este firma care a contestat mai multe proiecte de investiţii din municipiul Constanţa, inclusiv licitaţia pentru Cazino şi parcul arheologic.

Sursa foto: Facebook/Primăria Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii