Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Sorin Cîmpeanu „Pentru o disciplină care are două ore pe săptămână, într-un întreg an școlar vor fi necesare cel puțin cinci note“ (VIDEO)

ro

30 May, 2022 10:52 1045 Marime text
Ministrul Sorin Cîmpeanu. Foto: facebook/Sorin CîmpeanuMinistrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a susținut astăzi o conferință de presă în cadrul căreia a vorbit despre mai multe subiecte ce vizează viitorul an școlar.

Astfel, Sorin Cîmpeanu a precizat de câte note va avea nevoie un elev la fiecare materie începând cu anul următor.

”S-a agreat ca numărul minim de note pentru o disciplină să fie egal cu n+3 unde n este numărul de ore alocate săptămânal pentru a anumită disciplină. Altfel spus, pentru o disciplină care are două ore pe săptămână, într-un întreg an școlar vor fi necesare cel puțin cinci note. Profesorul are totală autonomie în evaluarea ritmică pe parcursul întregului an școlar. (...) Se renunţă la mediile semestriale, se renunţă la obligativitatea susţinerii tezelor. Va fi o singură medie generală la finalul anului şcolar, iar profesorul va avea mult mai multă autonomie în scopul unei evaluări ritmice pe parcursul întregului an şcolar” - a mai menționat Sorin Cîmpeanu.  


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii