Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Muncii „Continuăm dialogul cu partenerii sociali ca să creștem gradul de atractivitate al profesiei de dascăl”

ro

07 Feb, 2024 21:06 602 Marime text
Foto: facebook/Simona Bucura Oprescu
  • Ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Simona Bucura Oprescu, s-a întâlnit cu sindicatele reprezentative din sistemul de învăţământ pentru a discuta despre noua Lege a salarizării din sistemul bugetar.
     
Ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Simona Bucura Oprescu, s-a întâlnit cu sindicatele reprezentative din sistemul de învăţământ pentru a discuta despre noua Lege a salarizării din sistemul bugetar, potrivit Agerpres.

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a instituţiei, în continuarea dialogului pentru o Lege a salarizării care să fie cât mai aproape de nevoile de performanţă din sistemul public din România, ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Simona Bucura Oprescu, s-a întâlnit cu sindicatele reprezentative din sistemul de învăţământ.

„Educaţia este o prioritate. Vom continua dialogul cu partenerii sociali din educaţie şi vom găsi împreună soluţii, astfel încât să creştem gradul de atractivitate al profesiei de dascăl, iar fiecare profesor, de la debutant şi până la profesorul universitar să fie încurajat să fie cât mai performant”, a declarat ministrul Simona Bucura Oprescu.



Citește și:
Anunț important al Ministerului Muncii! Noi ocupații au fost recunoscute oficial în România
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii