Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:59 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primul contract finanțat în cadrul procesului de bugetare participativă „Tu decizi pentru Constanța" ! Cine ar putea implementa „Culoare în educație” ? (DOCUMENT)

ro

03 Apr, 2024 17:00 428 Marime text



⦁ Rogue SRL este singurul ofertant interesat de contractul de servicii prestate de artiști independenți pentru realizarea proiectului „Culoare în educație”
⦁ Proiectul a fost votat în cadrul procesului de bugetare participativă „Tu decizi pentru Constanța" și vizează executarea unor picturi murale pe pereții exteriori al clădirilor unor creșe, școli și spitale din municipiul Constanța
⦁ Primăria Constanța în calitate de autoritate contractantă a estimat contractul la 220.000 lei






Rogue SRL este singurul ofertant interesat de contractul de servicii prestate de artiști independenți pentru realizarea proiectului „Culoare în educație”, care își propune să aducă arta mai aproape de copiii de la grădiniță și școli pentru a le stârni curiozitatea, imaginația și creativitatea, însușiri esențiale unei dezvoltări armonioase.

Proiectul a fost votat în cadrul procesului de bugetare participativă „Tu decizi pentru Constanța" și vizează executarea unor picturi murale pe pereții exteriori al clădirilor unor creșe, școli și spitale din municipiul Constanța.

În vederea aducerii la îndeplinire a acestui proiect vor fi selectate mai multe clădiri în care funcționează creșe și scoli care corespund proiectului, se arată în caietul de sarcini realizat de Primăria Constanța și care poate fi studiat în secțiunea „documente".
Contractul este estimat la 220.000 lei.

Despre Rogue SRL

Firma a fost înființată în octombrie 2023, are sediul social în Constanța, pe strada Miron Costin nr.6 și aparține lui Ionuț Barbu care mai figurează și în Eventiland SRL, Stellar Portal SRL dar și în Star One ABC SRL.

Compania nu a raportat date financiare pentru ultimul an fiscal, potrivit termene.ro.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Licitații Constanța O firmă din Sibiu va asigura consultanța în procedura de selecție a companiei care va realiza conceptul artistic și alte amenajări în interiorul Cazinoului (DOCUMENT)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii