Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:09 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea uriașă descoperită în buzunarele unui bătrân care a murit de infarct în ambulanță, în Italia. Medicii au fost șocați

ro

10 Apr, 2022 21:20 2420 Marime text
Bătrânul a murit în ambulanță Foto Pixabay
Un pensionar în vârstă de 80 de ani a murit la Roma în urma unui infarct în ambulanța care îl ducea la spital. 


Medicii au găsit în buzunarele bărbatului peste trei sute de mii de euro, cash și cecuri la purtător, dar și cheile de la trei mașini, printre care un Ferrari, informează Il Messaggero.


I s-a făcut rău în locuința sa din Lazio și a chemat ambulanța, însă a murit pe drum, înainte de a ajunge la spital duminică, 10 aprilie.


Medicii au alertat imediat carabinierii după au descoperit în hainele sale o avere: 12.000 de euro în numerar, 330.000 de euro în cecuri la purtător și cheile de la trei mașini, un Ferrari, un Suzuki și un Mercedes. 


Polițiștii au încuiat bunurile în seiful secției de poliție până la intervenția unui notar care va reuși să-i găsească pe moștenitorii bătrânului.



„Când am găsit toți acei bani am înțeles imediat că nu este o situație simplă. Împreună cu ceilalți colegii am decis imediat să anunțăm poliția și să le predăm acel munte de bancnote în scurt timp. Lucrez la Urgență de mulți ani dar nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva”, a spus unul din medicii care au descoperit „comoara”.


Polițiștii au deschis o anchetă pentru depistarea celor mai apropiate rude ale acestuia, cărora le vor fi livrate bunurile pe care octogenarul le deținea în momentul decesului.


Sursa rotalianul.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii