Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Navală Mircea cel Bătrân Constanța Echipa de volei, medaliată la Campionatul Militar (GALERIE FOTO)

ro

28 Mar, 2024 10:13 700 Marime text
 
Evoluție de succes pentru echipa Academiei Navale „Mircea cel Bătrân“ Constanța la finala pe Ministerul Apărării Naționale a Campionatului de volei masculin pentru instituții de învățământ.

Competiția s-a desfășurat timp de o săptămână, la Pitești, participând nouă echipe de la academiile militare și școlile de maiștri militari și subofițeri din țară.

Grație unor jocuri foarte bune, formația ANMB a reușit să urce pe podium, obținând medalia de bronz.

Câștigătoarea întrecerii a fost Academia Forțelor Terestre, iar Academia Tehnică Militară a completat podiumul, cucerind argintul.   

Lotul Academiei Navale „Mircea cel Bătrân“ Constanța a fost antrenat de asist. univ. dr. Horia Croitoru, iar șef de lot pe parcursul competiției a fost col. dr. Cristinel Olaru.

„Talent, dedicare și multe ore de antrenament! Acestea sunt ingredientele succesului! Ne-au dovedit-o studenții noștri, care au urcat încă o dată pe podium la Campionatul Militar de Volei (masculin), organizat la Pitești. Lotul de volei a fost atent coordonat de asist.univ.dr. Croitoru Horia. Felicitări și mult succes în viitoarele competiții!“, este mesajul de pe pagina de Facebook Academia Navală „Mircea cel Bătrân“.  

 
Sursa foto: Facebook (Academia Navală „Mircea cel Bătrân“)
 
Citește și:

 
Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța
Cine a urcat pe podium la Crosul „Gaudeamus”, de la Mamaia (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii