Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:11 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Academia Navală „Mircea cel Bătrân” și o firmă din județul Prahova au parafat un contract de aproape 30.000 de euro. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

ro

17 Apr, 2024 17:00 474 Marime text
  • Societatea Diana Pa a câștigat de la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța un contract în valoare de 147.420 de lei, ceea ce înseamnă aproximativ 30.000 de euro la cursul actual
 
Societatea Diana Pa a câștigat de la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța un contract în valoare de 147.420 de lei, ceea ce înseamnă aproximativ 30.000 de euro la cursul actual.
 
Academia Navală a cumpărat utilaje pentru bucătării/spații de servire a hranei.
 
Contractul este împărțit în următoarele loturi:
  • Lot 1 – camere frigorifice
  • Lot 2 – linii de autoservire
  • Lot 3 – aparat laminat (întins) aluat
 
Linia de autoservire va conține următoarele module:
  • Masă neutră – 1 buc
  • Colț – 1 buc
  • Distribuitor tăvi – 1 buc
  • Unitate pt. Tacâmuri/pâine – 1 buc
  • Distribuitor pt. farfurii – 2 buc
  • Unitate servire (ciorbe) – 1 buc
  • Unitate „bain – marie” – 1 buc
  • Vitrină caldă – 1 buc
  • Unitate „salad bar” – 1 buc
  • Unitate neutră – 1 buc
 
Lotul 2 a costat 105.170 de lei. Lotul 1 a costat 23.750 de lei și lotul 3 a fost achiziționat pentru 18.500 de lei.
 
Tipul procedurii a fost procedură simplificată.
 
Pe 10 aprilie 2024, Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța și Diana Pa au încheiat contractul, iar pe 15 aprilie a fost publicat în SEAP.
 
Despre Diana Pa
 
Potrivit termene.ro, Diana Pa SRL are sediul în Câmpina, județul Prahova, pe strada Sălaj nr. 15. Obiectul de activitate este „transporturi urbane, suburbane și metropolitane de călători”. Societatea a fost înființată în anul 1992.
 
Datele financiare din 2022 arată că Diana Pa SRL a înregistrat o cifră de afaceri de peste 21 de milioane de lei, un profit de aproximativ două milioane de lei și 124 de salariați.
 
Rodica – Mariana Papuc apare ca asociat unic în firmă, cu 1.000.000 de lei aport la capitalul social. Ea și Vlad – Mircea Papuc sunt administratorii.
 
Datele de pe Registrul Comerțului arată că Rodica – Mariana Papuc este prezentă și în Ave Service SRL și Road Motors SRL (întrerupere temporară de activitate). Vlad - Mircea Papuc apare în firmele: Aveuro Logistic SRL, Aveuro International SRL, Aveuro Factory SRL, Front Row Bizz SRL (radiată) și Aveuro Agent de Asigurare SRL (radiată).
 
Conform termene.ro, Diana Pa SRL are adjudecate trei cumpărări directe, de la Primăria Azuga și Liceul Tehnologic Mecanic din Câmpina. De asemenea, mai are o licitație publică obținută de la Primăria Câmpina.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Cumpărări directe Constanța Academia Navală Mircea cel Bătrân, contract cu Garden Antoniewicz SRL, fondată de fosta șefă a Trezoreriei Constanța (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii