Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:40 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanța găzduiește studenți internaționali prin programul Erasmus+ (FOTO)

ro

22 Mar, 2024 14:49 339 Marime text

Academia Navală "Mircea cel Bătrân" este o adevărată punte de legătură între culturile și experiențele studenților internaționali, prin intermediul programului Erasmus+.

Specialiștii noștri le vor fi alături la fiecare pas, pe tot parcursul semestrului doi, și îi vor ajuta să acumuleze cât mai multe cunoștințe specifice domeniilor lor de studiu: Comunicații și Informatică, Electromecanică Navală, Navigație și Echipamente Navale, Navigație și Transport Maritim.- transmit reprezentanții Academiei Navală "Mircea cel Bătrân"   


Iată postarea de pe pagina de socializare a instituției:

Țări diferite, aceiași dorință de cunoaștere și perfecționare 

Ne bucurăm de fiecare dată când avem alături de noi studenți internaționali, veniți prin programul Erasmus+, care ne pot împărtăși din experiențele lor și cărora le putem arăta tot ce are de oferit ANMB, de la laboratoare moderne și simulatoare de ultimă generație, până la expertiza profesioniștilor noștri.


Aceștia au venit de la universități civile și academii militare din Albania, Georgia, Polonia, Bulgaria și Republica Moldova:
  • Academia Militară „Alexandru cel Bun”, Chișinău, Republica Moldova
  • Military University of Technology, Varșovia, Polonia
  • „Nikola Vaptsarov” Naval Academy, Varna, Bulgaria
  •  Batumi Navigation Teaching University, Batumi, Georgia
  • Universitatea din Vlore, Albania
Specialiștii noștri le vor fi alături la fiecare pas, pe tot parcursul semestrului doi, și îi vor ajuta să acumuleze cât mai multe cunoștințe specifice domeniilor lor de studiu: Comunicații și Informatică, Electromecanică Navală, Navigație și Echipamente Navale, Navigație și Transport Maritim. 




Citește și:

Licitații ConstanțaAcademia Navală asigură cu aproape 50.000 de euro Bricul Mircea, pentru voiajul din 2024! Asigurările de viață pentru personal, circa 23.000 de euro (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii