Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:35 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Șantierul naval Midia Incendiu la bucătăria unei nave (galerie foto+video)

ro

19 May, 2020 16:41 2945 Marime text
  • Pompierii constănțeni intervin în Șantierul naval Midia.
  • Un incendiu a izbucnit în bucătăria unei nave.

UPDATE

În urma incendiului a ars în întregime zona situată la pupa navei (bucătăria, centru de comanda, magazia de alimente, sala motoarelor, sala de mese, dormitoarele)..

Cauza probabilă- scurtcircuit electric.

La acțiunea de stingere a incendiului au participat 28 de subofițeri și 4 ofițeri, acesta fiind lichidat complet în aproximativ 8 ore, a transmis ISU Constanța.


Pompierii din cadrul ISU Constanța acționează în aceste momente în Șantierul naval Midia, pentru a lichida un incendiu ce se manifestă la bucătăria navei Sobrais.

„Am fost solicitati să intervenim pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o nava, în portul midia Năvodari. La locul incendiului au fost alocate trei autospeciale de stingere din cadrul a mai multor subunități ale Inspectoratului pentru Situații de urgenta Dobrogea al județului Constanța și un echipaj de prim ajutor. Din primele informații, nu sunt persoane surprinse în interior. Pompierii lucrează pentru localizarea incendiului”, transmite ISU Constanța.

Deoarece există degajare mare de fum, salvatorii intervin cu ajutorul mai multor dispozitive de stingere, mai precizează ISU.




Sursă foto și video: ISU Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii