Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:35 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Incendiu pe navă ce transporta cereale în zona Mila 23. De la ce a pornit focul

ro

08 Dec, 2023 08:40 780 Marime text
Foto: ISU Delta TulceaÎn cursul acestei nopți, în jurul orei 00:30, a fost solicitat ajutorul pompierilor militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Delta al Județului Tulcea pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o navă ce transporta cereale, ancorată în zona Mila 35, județul Tulcea.
 
Potrivit ISU Delta Tulcea, pentru gestionarea situației de urgență, au fost dislocate forțe și mijloace  din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, un echipaj al Poliției de Frontieră, un echipaj din cadrul Administrației Fluviale a Dunării de Jos și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.
 

„Sosiți la locul evenimentului, forțele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta generalizat, cu degajări mari de fum, la o încăpere a navei. Pompierii au procedat la localizarea și la lichidarea incendiului folosind mijloacele specifice din dotare. De asemenea, pentru stingerea focului s-a folosit și remorcherul aflat în dotarea AFDJ“ - au precizat reprezentanții ISU Delta Tulcea.

  După aproximativ 2 ore, incendiul a fost lichidat.

Din fericire, nu au fost persoane surprinse de flăcări iar în urma focului, a ars o încăpere a navei, iar alte 5 au fost afectate, pe o suprafață de aproximativ 150 mp.
 
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit electric.

Citește și: 

UPDATEIncendiu violent pe strada Cuza Vodă din municipiul Constanța! O femeie de 90 de ani, resuscitată (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii