Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:14 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Victima a murit Pericol de înec, la Eforie Nord. O persoană a fost scoasă din ape de salvamari. Intervin paramedicii SMURD (galerie foto și video)

ro

02 Jul, 2020 17:10 2711 Marime text
  • Intervenția este în curs de desfășurare

În urmă cu puțin timp, o persoană a fost scoasă din apele mării, în stare de inconștiență, de către salvamari. Evenimentul are loc în stațiunea Eforie Nord, în zona bărcilor. A fost solicitată intervenția echipajelor Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea. Intervenția este în curs de desfășurare. Din primele date, se pare că este vorba despre un bărbat de circa 50 de ani. În momentul de față se efectuează protocolul de resuscitare. Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, la eveniment intervin paramedicii SMURD și șenilata PPA Eforie Nord. Totodată, la fața locului se va deplasa și elicopterul SMURD.

UPDATE:

„În ciuda eforturilor depuse de paramedici, medici și salvamari, nu s-a reușit resuscitarea bărbatului acesta fiind declarat decedat“, au precizat în urmă cu scurt timp reprezentanții ISU Dobrogea.

Autoritățile au explicat că victima, în vârstă de circa 50 de ani, a fost găsită de salvamari plutind în mare. Se va efectua necropsia, pentru a se stabili cauza decesului.

Sursa video: ZIUA de Constanța și ISU Dobrogea

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii