Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:43 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Parcul Tăbăcărie în plină amenajare – lucrări de asfaltare pe aleea de lângă Țara Piticilor (GALERIE FOTO)

ro

07 May, 2024 16:55 935 Marime text
Sursa foto: Primăria Constanța

Primăria Municipiului Constanța anunță că lucrările de modernizare din Parcul Tăbăcărie sunt în desfășurare, iar că spațiul destinat recreerii începe să capete o nouă înfățișare.

Începând de mâine, 8 mai, 2024, sunt planificate lucrări de asfaltare pe aleea principală, care face accesul în Țara Piticilor.

 
Aspectul traseelor pietonale se schimbă de la o zi la alta. Lucrările se efectuează etapizat, pentru ca disconfortul creat să fie cât mai mic. Mâine, începând cu ora 07:30, se va asfalta aleea principală de acces din dreptul Țării Piticilor.

Sunt în curs de amenajare traseele pietonale din parc, lucrările sunt aproape de finalizare în zona cuprinsă între City Mall și Țara Piticilor. Au fost montate borduri, iar aleile au fost finisate cu diferite pavaje dispuse într-o structură dinamică, s-a construit o nouă instalație de irigare a spațiilor verzi, au fost plantați copaci și s-a plantat gazon. În cadrul proiectului, au fost amenajate circuite rutiereeducaționale pentru copii și a fost construită o pistă de alergare acoperită cu asfalt destinat traficului pietonal, colorat. De asemenea,au fost instalate elemente de mobilier urban.

Imediat după  finalizarea acestui traseu, se va reabilita partea dinspre lac, apoi lucrările se vor continua pe un alt sector din parc.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat de lucrări. În continuare vor fi efectuate o serie de lucrări care presupun revitalizarea și refacerea spațiilor
”, a transmis Primăria Constanța.
 
Citește și:
Terenul de peste 12.000 mp, amplasat de-a lungul lacului TăbăcărieiReamenajarea spațiului verde din zona Parc Tăbăcărie din municipiul Constanța, în atenția aleșilor locali (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii