Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:57 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un hotel din Eforie Nord va fi supraetajat de Soft 92 SRL. Iată răspunsul APM Constanța

ro

30 Apr, 2024 13:01 528 Marime text
  • Proiectul care vizează lucrări realizate fără respectarea autorizației de construire nr. 47/03.10.2022 la hotel S+P+3e și supraetajare în limita a 20%, amplasat în Eforie Nord, strada Aleea Belona - Vraja Mării, Braseria Solero, a fost depus la APM Constanța de firma Soft 92 SRL.
  • Asociații societății sunt: Vasile Ghemuș, cu 75 % din capitalul social, și  Roxana Ghemuș, cu 25 % din capitalul social. Vasile Ghemuș este și administratorul societății.
 
SC Soft 92 SRL a solicitat de la APM Constanța evaluarea impactului asupra mediului a proiectuluui „Lucrări realizate fără respectarea autorizației de construire nr. 47/03.10.2022 la hotel S+P+3e și supraetajare în limita a 20% din suprafața construită desfășurată existentă”.
 
Ulterior, Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța a anunţat publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Lucrări realizate fără respectarea autorizației de construire nr. 47/03.10.2022 la hotel S+P+3e și supraetajare în limita a 20% din suprafața construită desfășurată existentă”, amplasat în județul Constanța, orașul Eforie Nord, strada Aleea Belona - Vraja Mării, Braseria Solero.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța din Municipiul Constanta, strada Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8.00-13.00. Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 05.05.2024.
 
 
Despre Soft 92 SRL
 
 
Înființată în anul 1992, firma are sediul pe strada Prof. Gheorghe Munteanu Murgoci, Nr. 1 din Constanța și desfășoară activități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client).
 
Asociații societății sunt: Vasile Ghemuș, cu 75 % din capitalul social, și  Roxana Ghemuș, cu 25 % din capitalul social. Vasile Ghemuș este și administratorul societății.
 
Potrivit termene.ro, Vasile Ghemuș mai este asociat în: Soft Computers SRL, Fast SRL, Soft Team SRL, Microsoft Computer SRL,  Total Soft 2003 SRL, Soft Fastcont SRL, Azore Litoral SRL, Infcon SA, Autorenco SA,  Flacăra Societate Cooperativă Mesteșugărească.
 
La rândul său, Roxana Ghemuș este asociată și administrator în Soft Team SRL,  Roxana Ghemuș Ăntreprindere Individual,  
Confort- Pinguin SRL, Microsoft Computer SRL, Total Soft 2003 SRL, Arcadia Events SRL,  Soft Fastcont SRL,  Sunny Beach Holidays SRL, Vacanțe Litoral SRL, Azore Litoral SRL, Le Mar Travel SRL și  Red Travel SRL.
 
În anul 2022, firma cu 3 salariați a raporat o cifră de afaceri de 2.404.258 lei și un profit de 746.626 lei.
  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
 
Citește și:

 
Afaceri Constanța: Primăria Eforie Sud a vândut bunuri imobiliare. Printre câștigători se află și două firme
 
Firma Soft 92 SRL construieşte în Eforie Nord. Ce răspuns a primit de la APM Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii