Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:26 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi informații legate de scandalul din Eforie Nord, județul Constanța (VIDEO)

ro

22 Apr, 2024 10:24 1209 Marime text
Sursa foto: Captură video





Legat de conflictul iscat  într-un local din Eforie Nord, județul Constanța, conform unor surse locale, cei incriminați nu sunt la primele abateri de acest fel.
 
O localnică susține că asemenea scandaluri care se lasă deseori cu agresiuni fizice, amenințări, au loc cu regularitate în acel local din Eforie Nord.

Aceasta spune că este vorba de un grup care pune la cale asemenea lucruri, fiind trecute deseori cu vederea chiar și de angajații localului, din teama de a nu fi agresați la rândul lor.

Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, la data de 20 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Eforie s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

În cauză cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului și luarea măsurilor legale ce se impun, a mai punctat sursa citată.

Citește și
Conflict într-un local din Eforie Nord. Iată ce au constatat polițiștii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii