Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:07 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la ANR Cum s-a petrecut accidentul de navigație în urma căruia un împingător s-a scufundat în Portul Constanța (GALERIE FOTO)

ro

29 Apr, 2023 11:44 1260 Marime text
Sursa foto: ANRUn accident de navigaţie a avut loc în această dimineaţă, la ora 5.35, în dana Terminal Barje 5 a Portului Constanţa.

Potrivit reprezentanților ANR, un împingător sub pavilion Cehia a intrat în coliziune cu un covoi ce se afla în manevră.

În urma impactului nava cehă a suferit o gaură de apă în bordul babord.

„Trei împingătoare au fost trimise în asistenţă şi au acţionat cu 4 pompe pentru evacuarea apei, dar în ciuda eforturilor la ora 7.10 împingătorul avariat s-a scufundat. Cei 5 membri ai echipajului au fost salvaţi şi se află înafara oricărui pericol. Nu sunt urme de poluare, dar ca măsură de siguranţă fost amplasat un baraj anitipoluant şi urmeaza ca zona să fie şi balizată. Totodată a fost emis un aviz către navigatori privind pericolul de navigaţie în zonă. Căpitănia Portului Constanţa a deschis un dosar de cercetare pentru a stabili cauzele producerii accidentului“ - au mai precizat reprezentanții ANR.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii