Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:12 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicu Ştefănuţă, candidat al Alianţei 2020 USR PLUS, vine duminică la Constanţa

ro

04 May, 2019 00:00 2065 Marime text
Candidatul Alianţei 2020 USR PLUS Nicu Ștefănuţă se va afla duminică, 5 mai, la Constanţa. Între orele 18 şi 20, pe Faleza Cazinoului Constanţa, Nicu Ştefănuţă va discuta cu locuitorii din municipiu despre problemele Constanţei şi despre cum poate un europarlamentar să sprijine dezvoltarea oraşului nostru de la Bruxelles.
 
Nicu Ştefănuţă este diplomat european, în prezent asigurând legătura dintre Parlamentul European şi Congresul american. Cu 12 ani de experienţă ca expert al Parlamentului European, Nicu Ştefănuţă îşi propune să militeze de la Bruxelles pentru respectarea drepturilor europene ale cetăţenilor români, inclusiv pentru intrarea României în spaţiul Schengen.
 
„Portul Constanţa pierde miliarde pentru că nu suntem în Schengen. În loc ca mărfurile să intre pe aici în Europa, vapoarele care vin din Orient ocolesc Europa şi descarcă la Anvers sau Rotterdam. Schengen nu înseamnă doar să călătorim mai uşor când plecăm în vacanţă.
 
Avem nevoie să intrăm în Schengen ca sa facem din portul Constanta sursa de bani şi de joburi a României şi pentru ca portul Constanţa să poată concura de la egal cu Rotterdam sau Anvers. Putem face ca porţile Europei să se deschidă la Constanţa”, a declarat Nicu Ştefănuţă.
 
„Încă din campania internă a USR pentru desemnarea candidaţilor la alegerile europarlamentare, am remarcat interesul special al lui Nicu Ştefănuţă pentru Constanţa şi mai ales pentru port. Cu profesionişti ca Nicu şi ceilalţi candidaţi de pe lista Alianţei 2020 USR PLUS, România chiar poate ajunge departe. Este vremea să fim reprezentaţi cum se cuvine în Europa, iar pentru asta, primul pas este să mergem la vot pe 26 mai”, a declarat Remus Negoi, preşedintele USR Constanţa.
 

Despre Alianţa 2020 USR PLUS

 
2020 USR PLUS este o alianţă electorală formată în anul 2019 între USR (Uniunea Salvaţi România) şi PLUS (Partidul Unităţii, Libertăţii şi Solidarităţii). Alianţa propune pentru alegerile europarlamentare din 26 mai cea mai bună listă de candidaţi pe care a prezentat-o vreodată un partid la acest tip de alegeri. Mai multe despre candidaţii USR PLUS pe www.usrplus.ro.
 
Sursa foto: Imaginea a fost pusă la dispoziție de Alianţa 2020 USR PLUS
 
Material comandat de USR PLUS, cod unic de identificare: 41190006.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii