Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:09 25 09 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Europarlamentarul USR, Nicu Ștefănuță, a deschis un cabinet la Constanța

ro

29 Feb, 2020 11:29 2130 Marime text
Nicolae Ștefănuță este primul europarlamentar român care deschide un biroul europarlamentar în Constanța. Alături de acesta, la eveniment este prezent și deputatul USR de Constanța, Stelian Ion, Cristina Rizea, coordonator regional PLUS dar și colegi din USR și PLUS.

În cadrul cabinetului este amenajată și o expoziție a artistei constănțene Maria Teodorescu.

Cabinetul este situat pe Bulevardul Mamaia nr. 39, acolo unde constantenii sunt așteptați în audiente de consilierul europarlamentarului.

"Prin deschiderea cabinetului europarlamentar la Constanţa, îmi doresc să conectăm Constanţa cu instituţiile europene. Românii au drepturi, în calitatea lor de cetăţeni europeni: vreau ca oamenii să şi le cunoască şi să se lupte pentru ele. Constănţenii preocupați de mediu, de sănătate, de drepturile animalelor să găsească în biroul de la Constanța un spațiu de dialog, o punte de legătură între ei și Europa. Îmi doresc, de asemenea, ca, prin intermediul acestui birou, tinerii să fie mai bine informați cu privire la oportunitățile europene de care pot profita. Din Parlamentul European, voi milita pentru intrarea României în Schengen, astfel încât portul Constanta să devină o sursă importantă de bani şi de locuri de muncă a României", spune europarlamentarul Nicu Ștefănuță.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța

Citește și: Nicolae Ştefănuţă, membru al Renew Europe. Primul europarlamentar român care îşi deschide birou la Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii