Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:46 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Cristian Radu a dat startul pregătirii staţiunilor pentru sezonul estival

ro

23 Jan, 2013 20:14 1728 Marime text
statiuni_Cristian_Radu.jpgPrimarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, efectuează în această perioadă, alături de reprezentanţi ai municipalităţii şi de consilieri locali, o serie de inspecţii şi verificări în staţiunile din sudul litoralului, în scopul stabilirii măsurilor administrative care se impun pentru pregătirea sezonului estival. Prin acest demers - gospodărirea, ecologizarea şi modernizarea tuturor staţiunilor - şeful administraţiei publice locale intenţionează să atragă cât mai mulţi turişti în vara acestui an.

Potrivit unui comunicat de presă, în urma vizitării staţiunilor Neptun şi Olimp, primarul Cristian Radu a solicitat factorilor de decizie de la nivel local să-i notifice pe toţi deţinătorii de terenuri şi clădiri în ideea ca până la 1 aprilie să finalizeze lucrările de reparaţii şi igienizare. În cazul în care acest lucru nu se va întâmpla, „lucrările respective vor fi realizate de administraţia publică locală între 1 aprilie şi 1 mai, iar contravaloarea serviciilor va fi suportată de cei care nu au respectat termenele stabilite de Primărie".

Conform comunicatului menţionat, în staţiunea Neptun vor fi amenajate alei pietonale cu băncuţe şi coşuri de gunoi, în vreme ce cablurile de pe stâlpi vor fi mutate în canale subterane, special amenajate în acest sens.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii