Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De Ziua Eroilor localnicii au vizitat baza militară din Kogălniceanu (galerie foto)

ro

14 Jun, 2013 00:00 1114 Marime text
La festivităţile dedicate Zilei Eroilor şi Sărbătorii Înălţării Domnului au participat ieri la Mihail Kogălniceanu preoţii parohi din localitate, cadre militare active, militari în rezervă, veterani de război, un detaşament de militari din partea trupelor americane, dar şi elevi, părinţi şi cadre didactice. La eveniment au fost prezenţi şi reprezentanţii Primăriei şi Consiliului Local Mihail Kogălniceanu, din partea primăriei participând viceprimarul Iulian Boldea. Cu toţii au adus un omagiu eroilor căzuţi pe câmpurile de luptă de-a lungul timpurilor.

La monumentul eroilor au fost depuse cinci coroane de flori de către oficialii din partea Primăriei şi Consiliului Local Mihail Kogălniceanu şi reprezentanţii militarilor, veteranilor de război şi rezerviştilor.
După slujba religioasă închinată dublului eveniment, tinerii de la ansamblurile populare din localitate au susţinut un scurt moment artistic, iar copiii de la grădiniţă au recitat poezii în memoria eroilor neamului. La final de eveniment, cei care au dorit au fost invitaţi să viziteze baza militară din Mihail Kogălniceanu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii