Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:53 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vali Vijelie, amendat după un concert susținut în Mamaia Sat

ro

29 Aug, 2020 10:30 2430 Marime text
  • Vali Vijelie a fost amendat după un concert susținut pe o terasă din Mamaia Sat.
  • Turiștii s-au înghesuit să-l asculte, fără a respecta distanțarea socială.
Totul s-a întâmplat vineri seara, pe o terasă din Mamaia Sat-Năvodari. Atât cântârețul cât și patronul localului au fost amendați.


Oficial IPJ Constanța

La data de 28 august a.c., în jurul orei 22.15, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari s-au autosesizat cu privire la faptul că, în fața unei terase din zona Mamaia Sat, mai multe persoane s-ar fi adunat pentru a urmări interpretarea live a unui muzician.

Polițiștii au folosit rampele autospecialelor din dotare, împreună cu avertismente verbale, pentru a dispersa mulțimea, iar persoanele prezente s-au conformat.

Administratorul societății comerciale respective a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.500 de lei, la Legea 61/1991, pentru organizarea de petreceri și utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniștea locuitorilor.

De asemenea, interpretul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, la Legea 61/1991, pentru tulburarea liniștii locatarilor prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii